6 jaar actief

6 jaar geleden begonnen met het idee ontspanning..
Nu 6 jaar later is het nog steeds wel ontspanning MAAR met een behoorlijke werkdosis.

Was het makkelijk nee.. niet bepaald.. Wordt het ooit makkelijker? Ha , echt niet! Mannen zullen bijvoorbeeld nooit helemaal accepteren dat er vrouwen zijn die kunnen rijden en die auto’s gewoon leuk vinden.

Ben ik vernederd.. meer dan één keer.. vaak probeerde ik het wel weg te lachen maar van binnen kreeg ik een misselijk gevoel en kon ik wel janken. Dat deed ik alleen nooit waar vaak vertegenwoordigers bij waren.. Want dan was het al snel .. zie nou wel je bent het toch niet waard.. Deze wereld is niets voor jou..
Je zou kunnen zeggen dat auto en vrachtwagen vertegenwoordigers er echt nog steeds niet klaar voor zijn. Als je als vrouw in die wereld stapt en je voldoet niet aan hun plaatje.. hoe goed je werk ook is.. je voldoet niet aan hun plaatje dan hang je.. en gaan ze negatief tegen je doen..

Ik ben voor K wijf uitgemaakt.. Voor dom dyslexties wijf..
En ja ook vertegenwoordigers die zeiden , go mag ik het nummer van je man, want ik wil wel eens weten hoe het is om een varken te neuken. Val toch eens af jo.. er is niets vrouwelijks aan jou..

En wie gaat er nou naar jou website..
Nou inmiddels wel meer dan naar een gemiddeld andere website durf ik vol trots te zeggen.

Vandaag is de website alweer 6 jaar in de lucht.
En ja ik was nog wel even van plan om door te gaan ..

Van mij zijn jullie nog even niet af..

* 01-07-2014 – 01-07-2020 *