Interieurbouw/ Designer

Ik leerde Marcin kennen tijdens het 4WD evenement een aantal jaren terug. Hij is een energieke jonge man bom vol ideeën, die anders dan anders zijn en ik stond er wel voor open. We maakte eerst de reportage en het was het begin van een vriendschap die lang zou gaan duren..

Inmiddels weten jullie wel hoe het gegaan is, en werk ik op sociale media vlakken met Marcin samen en bouwen we samen aan een toffe opbouw richting de toekomst!
Maar als je samenwerkt met iemand moet je zijn wereld ook een beetje begrijpen en zo geschiede dat ik ook een dagje meedraaide in zijn wereld.
Dat begon met een bakje koffie. Koffie is belangrijk .. Koffie brengt je tot rust maar ook tot nadenken.. Je zou kunnen zeggen dat Koffie één levensbehoefte is van een Designer.. Heb ik mazzel dat ik van goede koffie houd…
Afijn we hebben een witte muur en daar moet wat opkomen.. Wat me opvalt is dat Marcin exact weet wat hij wil en hoe hij het wel. En dat hij ook behoorlijk precies is. Dat is wel nodig in deze branche.

Als je dan de spullen heb, het juiste gereedschap ( serieus hoeveel soorten lijm kan je hebben?) In mijn ogen is lijm, gewoon lijm, echter krijg ik direct van Marcin te horen dat er toch wel echt verschil in zit. Ook adviseert hij mij nog iets speciaals te doen, waardoor het hout beter blijft hechten, en wat denk je? Hij heeft nog gelijk ook. Ja Marcin weet waar hij het over heeft.

En na heel veel denkwerk met koffie, en een hapje eten ondertussen , flauwvallen is ook zoiets..
En na zaagwerk en plak werk is het eindresultaat daar!
En weet je.. het kost me een dag maar ik heb toch de inkijk een stuk in de wereld kunnen krijgen en het is echt niet gemakkelijk als je zou denken. Want naast je apparatuur , en je inzicht moet je het ook nog allemaal kunnen.

Het eindresultaat mag er zijn al zeg ik het zelf. En ga ik met een enorme bonk extra ervaring op zak weer naar huis terug.
Benieuwd naar het eindresultaat ? En wil je weten wat Marcin voor jou kan betekenen ? Neem dan nu contact op met info@signkracht.nl en kijk voor meer van zijn werk op www.signkracht.nl en wie weet doet hij bij jou binnenkort wel het interieur!