Hyundai Kona Hybride

Zoals eerder al eens verteld kan Hyundai eigenlijk niets verkeerd doen bij me en heb ik het merk hoog in het rijtje staan!
Toen ik dus ook ging testen met de i20 en zeidne ze , zeg de Kona heeft een facelift , gelijk er maar even achter aan doen? Zo hebben we hem eigenlijk ook al gepland voor je, dan zeg ik daar natuurlijk geen nee tegen !!

Nou kan ik een heel mooi verhaal nog gaan typen over het interieur.
De automaat, de zalige stoelen, het opnieuw fijne cruisecontrol systeem van ze .
En dan natuurlijk niet te vergeten! De zalige geluidsinstallatie want dat is wel iets wat men steeds meer wil! Mooi geluid tijdens het rijden. We hebben een DAB+ radio standaard in de auto zitten. Maar dat hoef ik toch niet helemaal te doen? Wil je die optie’s allemaal eens uitproberen, meld je dan nu aan voor een corona proof proefrit! De mensen van Cluistra helpen je graag! Maar dan wel op afspraak!

Nee het getrainde oog ziet allang dat de grootste facelift heeft plaats gevonden aan de buiten kant bij de Kona Hybride.
Buiten het feit dat het erg fijn is dat hij een 1.6 GDI HEV Premium Sky is.
En een verbruik van 4.3 op 100 kilometer is ook niet verkeerd. Dan ga je toch weer ouderwets lachend tanken!

Is het met name dat veranderingen aan de voorkant. En is het neusje net even anders ander dan anders.
Kijk we weten dat bij de elektrische versie natuurlijk de neuzen dicht zijn, en ja ik ben blij dat ze bij hybride de versie toch open houden. Maakt het net nog af he.
De lijnen lopen wat strakker weer door, hierdoor krijg je een prachtige belijning met de lampen. Waar door het weer één geheel word.
Maar waar ik wel heel erg blij mee ben is dat vooral de gril een stukje gebroken is. Het is niet meer één groot vlak.
Maar laten we eerlijk zijn , als je rijd, zie je het niet aan de voorkant .. Maar je tegenligger zal wel even twee keer moeten knipperen met de ogen want ze is dan wel veranderd, ze blijft dominantie uitstralen.

Wederom bedankt Hyundai Dealer Cluistra Veenendaal. Ik heb een fantastische dag mogen hebben!