Hyundai Santa FE Hybrid

In 2001 werd de Hyundai Santa Fe geïntroduceerd als de eerste SUV van Hyundai. Er is toen veel veranderd kan je wel zeggen. Niet alleen op de SUV markt maar ook voor Hyundai.
Het model toen, heb ik niet gereden dus een echte vergelijking test kan ik niet maken , maar misschien is dat ook wel eens lekker om weer eens neutraler dan neutraal een auto weer in te stappen.

De weg naar beter

Het is geen groot geheim dat Hyundai mij in de SUV modellen nog nooit maar dan ook nooit teleur gesteld heeft. Dat ze nu ook adverteren met de weg naar beter verbaasd mij want Hyundai is al goed bezig, kan het dan nog beter?
De auto kan ik ophalen in Nieuwegein en aangezien ik daar zelden tot niet gereden heb nog met een auto , en dus totaal de weg niet ken, kan ik wel ultiem de extreme veiligheid opties testen, die zaten sowieso al goed, Maar wat mij later opvalt is de kleine draaicirkel. Je zou het groter verwachten. Goed bezig Hyundai! En vergeet natuurlijk niet de opties die ze hebben op het dashboard. Gekscherend noem ik het de geheime dode hoek bij gebruik van je knipperlicht. Ik kan mij nog geen enkel ander automerk bedenken die dit ook heeft! Hyundai loopt daar zeker wel op voorop!

Optie’s , looks

De Hyundai SANTA FE Hybrid combineert stoere looks met een dynamische, verfijnde uitstraling. Nieuwe designelementen zorgen voor een uniek statement in de SUV-klasse.
Ruim, gedurfd, mooi. De nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid is gemaakt om op te vallen. Ontworpen om in te rijden en om de aandacht te trekken met zijn krachtige uitstraling en volledig nieuw ontworpen design. En geloof mij aandacht trekt ze. De mensen kijken echt niet naar mij , maar echt naar de auto. Ze staat daar zoals ze zou moeten zijn.
De nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid brengt het begrip energiezuinigheid naar een nieuw en ongekend hoog niveau. De SUV wordt aangedreven door een direct ingespoten benzinemotor, die specifiek is ontworpen voor de hybride-aandrijflijn, en een elektromotor die gevoed wordt door een lithium-ion-polymeerbatterij. Je hoeft geen accu op te laden en je hoeft je rijgedrag niet te veranderen. De nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid schakelt naadloos tussen beide motoren en gebruikt indien nodig zelfs tegelijkertijd.

Stap jij nu in?

De deur staat open voor de nieuwe eigenaar die een SUV wil, waar je je veilig in voelt, een kleine draaicirkel ( altijd handig in de stad ) En hij is ook nog eens zuinig, stap jij er in als de nieuwe eigenaar ?

Bedankt Hyundai Cluistra Nieuwegein voor de service en de mogelijkheden en natuurlijk niet te vergeten de koffie!