De Nissan Qashqai

Het is in 2007 dat Nissan voor het eerst de crossover presenteerde de Qashqai .. Een beetje auto volger weet nog wel hoe die er uit zag. Er volgde vele versies en ook nu weer is Nissan er met de een vernieuwde Qashqai.
Het is overigens bekend dat ik eigenlijk nooit een klacht heb over de Nissan, De zit is goed, het rij comfort is enorm hoog en het doet wat het zou moeten doen. Dus toen ik uitgenodigd werd om twee keer kennis te maken met de versies van de Qashqai wist ik natuurlijk dat ik daar gebruik van moest maken! En na een klein tijdje wachten was het dan eindelijk zo ver dat ook ik met deze dame op pad mocht. En zo geschiede!

Wat vooral op valt is de nieuwe belijning en ik moet even heel eerlijk zijn! Ze smoelt echt fantastisch! Heeft een super weg ligging , Ziet er stoer en robuust uit. Eerlijk is eerlijk ! Maar ik heb een beetje moeite met de upgrade. En ik weet dat het als schokkend mogelijk kan aan komen want de laatste update was ik gelijk dik tevreden over! En ik dacht dit is het! Maar dan.. dan komen ze dus met deze versie uit.. een panorama dak! nog meer ruimte, die paar cm merk je wel degelijk. details afgewerkt in de stoelen, details in het dashboard, wel iets grotere draaicirkel dan ik had verwacht maar ze heeft ook nog eens een leuk kontje.. ze is afgewerkt.. het kan dus allemaal wel. En ik vind dat best een beetje eng.. want als je denkt dat het niet beter kan doen ze het toch weer op heel veel punten! En ik zeg op heel veel punten want er zijn echt nog wel een paar punten waarvan ik denk, is de upgrade nou echt een upgrade of wil Nissan ons hier nou iets wijs maken ?

Goede zit, lekker alles binnen hand bereik geen opgesloten gevoel.. het kan dus wel. Maar bovenal de muziek installatie is zoals vertrouwd goed en dat doet mijn muziek hard toch ook wel weer heel goed ! Nissan voorlopig even geen upgrade doen oke? We laten mensen eerst wennen aan deze versie en dan kijken we weer verder! deal?

Mijn dank gaat uit naar Bochane Nissan dealer Ede voor de service en het vertrouwen en tot een volgende keer !