Ik stop er mee!

JA , ik stop er mee!
Nee ik stop niet als fotograaf die een passie en liefde heeft voor de auto en de transport wereld !
Maar waar ik wel mee stop is het fotograferen van het vrachtwagenmodel Scania V8 !

Als je foto’s deelt op sociale media , en bedolven wordt onder de enorme positieve berg aan reacties! Dan word ik daar uiteraard zeer blij van! En ja je weet als je het deelt dat mensen de foto’s kunnen gaan delen.. of er af halen en ergens anders gaan plaatsen.. Dat zijn risico’s waar je mee te maken heb. En ik kan een hoop hebben.

Maar afgelopen week, heb ik een dikke Scania v8 mogen fotograferen, één waar ik lang op heb moeten wachten.. één waar ik erg naar uit keek! één waar ik hard voor gewerkt heb om de foto’s van te maken, en ook op een bijzondere locatie ! kortom , werk en tijd in geïnvesteerd..

Helaas is is nu weer gebeurt dat er een foto gebruikt is voor reclame doel einden (en dat is op zich nog niet zo heel erg) neemt niet weg dat A : de foto verknipt wordt en B : de naam van de fotograaf weg gelaten wordt maar wel artikelen getagged worden.
Dat doet mij als fotograaf met passie voor transport en auto’s pijn in het hart.
Om vanaf NU in de toekomst dit te voorkomen , zal ik GEEN foto’s meer maken van een Scania V8. Dit laat ik vanaf NU over aan de mannen die denken dat ze het enige recht hebben.

Het spijt mij dat ik dit besluit heb moeten nemen.

Elk merk is mooi, en elke vrachtwagen en auto hebben hun eigen prachtige verhaal, alleen zal dit voor mij de laatste Scania V8 zijn die ik heb gefotografeerd!

Jantine