Politie bedankt!

Vaak zie je berichten voorbij komen, de politie is slecht de politie doet het werk niet.. en noem alles maar op.

Maar ik wil nu van de gelegenheid gebruik maken om de politie te bedanken!

De afgelopen drie jaar ben ik door een persoonlijke hel gegaan. Met name de laatste aantal maanden werd het steeds minder makkelijk voor mij om mijn privé leven te leven zoals ik het wil! En dat koste enorm veel energie en het doet echt iets met je als mens! Zeker omdat je voor de buitenwereld een normaal mogelijk leven wil hebben. We weten tenslotte allemaal de beste stuurlui staan tenslotte aan wal! En vergeet het woordje negeren niet ! Dat woordje schijnt een ding te zijn en de oplossing wel voor alles! ( denkt men! )

De afgelopen paar dagen is alles in stroom versnelling gegaan en leef ik een beetje in een roes! Maar met dank aan het harde werken en steun van de lokale politie is het “probleem” ( laten we het even zo noemen, ik wil liever niet meer te ver in de details gaan) opgelost en is het duidelijk geworden dat het recht ten alle tijden zal zege vieren! En mede daar door kan ik weer normaal leven en mijn werkzaamheden weer verder gaan oppakken maar vooral hoef ik niet meer achterom te kijken.. geen blik continu over de schouder! Geen angsten meer, geen wat nu ?
En daarvoor zeg ik bedankt politie! Bedankt voor jullie steun en begrip! Ik heb gehuild van geluk !