Born for speed

Wist je dat NIO één van de snelste elektrische auto’s ter wereld bezit? De komende tijd nemen zij jullie mee op tour langs de verschillende NIO modellen, met nu de EP9, dus één van de snelste elektrische auto’s ter wereld. Deze auto werd in 2014 geïntroduceerd en kan een snelheid behalen van wel 313 km per uur. Daarnaast lukt het deze raceauto de 200 km/u te bereiken in maar liefst 7.1 seconden, wat zorgde voor een nieuw snelheidsrecord op de befaamde Nurburgring in 2017. De EP9 wordt aangedreven door een 777V batterij, welke zowel opgeladen als gewisseld kan worden. Het duurt slechts 8 minuten om de batterij te wisselen of 45 minuten om op te laden. Get ready!De komende tijd meer over alle NIO modellen.

Houd hun socials in de gaten, of kijk alvast op hun website, of de NIO app.

foto en tekst Nio Nederland