Stern importeur en retailer voor Hongqi in Nederland

Autobedrijf Stern (Hedin Automotive B.V.) voegt het prestigieuze automerk Hongqi toe aan zijn portfolio; de volledig elektrische betaalbare luxe SUV Hongqi E-HS9 is de eerste in lijn voor de Nederlandse markt.
Hedin Mobility Group kondigt vandaag aan dat haar dochteronderneming Stern is benoemd tot importeur en retailer in Nederland voor het premium automerk Hongqi. De overeenkomst omvat zowel autoverkoop als aftersales-diensten.

Stern Premium Cars B.V. gaat de elektrische voertuigen van Hongqi importeren en distribueren in Nederland. Het eerste model dat op de Nederlandse markt wordt geïntroduceerd, is de volledig elektrische zeven-zits SUV Hongqi E-HS9 -het vlaggenschip elektrische SUV van Hongqi met toonaangevend design, interieurruimte, intelligente technologie, veiligheid en prestaties, die een nieuwe keuze biedt voor wereldwijde premium EV-gebruikers.

Hongqi elektrische auto’s worden in Nederland verkocht via het uitgebreide dealernetwerk van Stern. De eerste leveringen van de Hongqi E-HS9 worden verwacht in het vierde kwartaal van 2022. Meer informatie over beschikbare modellen en specificaties is beschikbaar op www.stern.nl/hongqi.

Bron : Stern.nl