MAN TGE 3.180 Individual Lion-S

“Jantine, we hebben de nieuwe Demo binnen, wat denk je er van? Een keertje mee?”
Zo kwam de vraag binnen, ze weten bij MAN Truck en Bus Nederland dat ik toch wel een tik heb met de TGE , dus was ik zeker direct getriggerd, en zei YES Natuurlijk! MAN heeft mij nooit teleur gesteld! Dus de verwachtingen zijn hoog!

Ik ging naar Leusden , waar de importeur zit, ik kreeg de sleutel en de fun kon gaan beginnen!
MAN zegt, Bestel wagen van topklasse .
Nou kan ik wel zeggen ja natuurlijk! MAAR zelf testen is natuurlijk wel het leukste,.. Is die Individual echt een topper van klasse? Drie keer raden!

Oké opvallend zijn natuurlijk de rode tinten! Hoe je het wend of keert dat valt op, elke keer weer! En het heeft zeker wel weer wat extra’s! Daarover heen is de carbon look ( kijk maar eens naar de spiegelkappen! ) .. zien is het snappen. Ja MAN overtreft wel weer de “vorige” editie van de TGE !
Hoogwaardige materialen, een perfecte afwerking, een aansprekend kleur- en verlichtingsconcept in combinatie met talrijke comfortelementen ronden het interieur af ! En als je dan om de wagen heen loopt dan zie je natuurlijk de zwarte (Aluminium!) zijbalken met kunstof treden! Dat geeft de extra touche alweer af!
En vergeet natuurlijk niet de dakrand spoiler! Ik heb al snel ogen tekort!

Maar laten ook niet vergeten dat deze meneer ook nog eens 130 KW oftewel 177 PK heeft , en dat is toch wel even lekker hoor! Want hoevaak zie je wel niet mensen naast een bedrijfswagen staan hahaha een busje.. En als je dan in deze stoere TGE zit, kan je ze toch even laten nadenken .. als jullie begrijpen wat ik bedoel! En ja spreek uit ervaring! Je mag wel trots zijn op zo’n wagen!

En over grote draaicirkels wil ik niemand wat horen zeggen! Want deze stoere meneer heeft een figuurlijke draaicirkel van een doperwt dat je denkt serieus past dit? Ja dat past dan ook nog eens! En dat is toch ook fijn! Als je maar wel met beleid rijd! Ik weet dat heel veel mensen dat nog wel eens vergeten !

En dan is deze meneer ook nog eens een 8 v automaat. Dus verbruik is zo zuinig! is er iets waar ik niet blij van word met deze bedrijfswagen?
Ja één klein ding.. maar dat is een keuze die MAN gemaakt heeft, en dat is alleen maar te respecteren! Maar voor alles is een optie is de ervaring, en wat ik dan bedoel ? ken je de telefoon die gekoppeld moet worden en opgeladen? Ik heb Android.. Koppelen gaat prima! Geen enkel probleem.. Laden dus even niet.. Maar goed ik kies er zelf voor om Android te gebruiken. Maar dat is met een prima optie aan te passen! Als ze het maar even weten! Dus communiceren en het is opgelost !

MAN Truck en Bus Nederland , enorm bedankt voor deze fantastische middag die ik mocht beleven met deze stoere MAN ! Een aangename winst voor de TGE familie!

p.s. Wil jij nou meer informatie over deze bus, en wat de opties zijn kwa laad vermogen? Neem dan contact op met je lokale MAN Dealer! Ze helpen je graag met mee denken en samen te zoeken naar een oplossing! Welke type TGE bij jou past!