Louwman Trucks legt lat hoger met nieuwe, compleet ingerichte 24-uurs servicewagens.

Deze week namen de vestigingen van Louwman Trucks ieder hun nieuwe 24-uurs servicewagen in gebruik. De zeven Mercedes-Benz Sprinters zijn voorzien van een volledige inbouw met gereedschappen om ongeplande stilstand langs de weg snel en veilig te verhelpen en reparaties op locatie efficiënt uit te voeren. Met deze investering wil Louwman Trucks zijn nummer 1 positie in klanttevredenheid binnen de truckmarkt verstevigen.

“Nooit misgrijpen”

De keuze voor een Mercedes-Benz Sprinter als 24-uurs servicewagen ligt gezien de band met het moederbedrijf Daimler voor de hand. Toch heeft Louwman Trucks vooraf goed geanalyseerd aan welke eisen de voertuigen moesten voldoen en daar de keuze op gebaseerd. Met name de betrouwbaarheid van het voertuig en de veiligheid voor de monteur zijn belangrijk voor de inzet als 24-uurs servicewagen. Daarnaast is niet iedere bestelwagen geschikt voor de complete inbouw die er nodig is voor deze specifieke inzet. Uiteindelijk bleek de Sprinter 317 CDI het beste te voldoen aan alle wensen. Deze week werden de zeven Sprinters 24-uurs servicewagens door de Louwman Trucks vestigingen in gebruik genomen. Marco Boere, Managing director Vans & Trucks Louwman: “We hebben een naam hoog te houden als het gaat om klanttevredenheid en 24-uursservice voor trucks. In een markt waar iedere minuut stilstand geld kost, willen wij een betrouwbare partner zijn. Deze servicewagens, die letterlijk dag en nacht paraat staan, zijn van alle gemakken voorzien zodat onze technici nooit misgrijpen en klanten snel weer onderweg zijn.”

Deze zeven mobiele werkplaatsen zijn onder meer af fabriek voorzien van een uitgebreid veiligheidspakket met ATTENTION ASSIST, dodehoekassistent en actieve remassistent. Om veilig en efficiënt op locatie te kunnen werken, zijn de Sprinters uitgerust met extra verlichting en een extra accu. Het eigen inbouwbedrijf Carbouw in Veghel plaatste een op maat gemaakte Storevan inrichting in de Sprinters. Monteurs hebben op locatie de beschikking over een werkplaats op wielen, compleet met voorzieningen als perslucht, stroom, een starthulpinstallatie en veel gebruikte gereedschappen en een voorraad veelgebruikte onderdelen.

Nummer 1 in klanttevredenheid

Dit jaar werd Louwman Trucks door Daimler Trucks Nederland bekroond tot dealer met de hoogste klanttevredenheid. Jaarlijks meet de importeur de prestaties van haar dealernetwerk in Nederland. De door klanten best beoordeelde dealers ontvangen hiervoor een award. Louwman Trucks, met vestigingen in GIlze, Goes, Gorinchem, Roosendaal, Tiel, Tilburg en Veghel staat traditioneel in de top van best scorende dealers. Net als vorig jaar won Louwman in de categorie Hoogste Klanttevredenheid. In een andere categorie, Beste 24-uurs Service Vestiging, stonden in de top vijf, maar liefst vier vestigingen van Louwman Trucks. Met de investering in zeven zeer compleet uitgeruste 24-uurs servicewagens will de Louwman deze leidende positie verder verstevigen.

Bron : Louman trucks

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait