Is eerlijkheid een straf, of een gift

Ik was er al een beetje op geattendeerd dat er een verandering aan zat te komen over de persberichten die aangeleverd worden in zowel de auto als truckbranche. Nuchter zoals ik altijd ben, zei ik nog we zullen het wel mee gaan maken, en soms kan verandering goed zijn. Altijd in dezelfde sfeer blijven , is niet altijd goed als je vooruit wil. Dat weten wij allemaal wel.

Gemoedelijk zag ik de veranderingen aan komen.. En het is dat het gecommuniceerd werd maar anders kan het toch wel rauw op je dak vallen. Er kwamen persberichten van mail adressen die mij totaal onbekend waren. Maar het persbericht was wel echt dus ik plaatste dat wel , uiteraard nadat ik zelf de lappen tekst doorworstelde , want de teksten waren ineens een stuk langer en zwaarder om te lezen.. Ja ik lees de berichten wel door , want je moet tenslotte weten wat je publiceert, als er bijdehandjes zijn , moet je er toch zo op kunnen reageren dat ze ook wel weten dat je het gelezen heb. En dat ik dus wel weet waar ik het over heb. Uitdagingen die er nu eenmaal bij horen in de huidige tijd.
Ook heb ik getracht een mail te sturen want ik kreeg ineens een mailtjes van bedrijven waar ik mij niet voor had ingeschreven, en ik was toch wel heel benieuwd hoe ze aan mijn gegevens kwamen.
Dan krijg je een heel kort maar zakelijk mailtje terug. ” We hebben je gevonden via dat en dat bedrijf, mocht je het niet meer willen ontvangen meld je dan maar af heb je er ook geen last van. “

Waar zijn die klantvriendelijkheid en de service gebleven ?

Ik heb redelijk verbaasd naar het antwoord zitten kijken, en wist gelijk daarna hier zal ik verder weinig antwoord van krijgen..
Ik vraag mij dan oprecht af , de mensen die NU de persberichten schrijven voor de auto en transport branche om misschien geld te besparen voor de grotere bedrijven , want besparen is vaak bezuinigen en dus winst makend., dat het naar één algemeen bedrijf is gegaan .. Maar hebben jullie wel een passie voor deze branche? Hebben jullie iets met de auto en / of truckbranche ? Als jullie één van deze vragen met ja hebben beantwoord, alsjeblieft willen jullie mij en de branche die dit oprecht leest dan één ding beloven ? En laat dan dan weer zien !

Met vriendelijke groet ,

Jantine .. Een gepassioneerde eerlijke vrolijke uit de hand gelopen hobby fotograaf die trots en dankbaar is voor elke reportage die ze mag maken!

Deze foto is gemaakt tijdens een reportage rechten behoren tot mijzelf

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait