Fiat Topolino klaar voor het najaar.

FIAT start met de verkoop van de nieuwe Topolino in Nederland. Deze iconische naam, die ooit de weg plaveide voor stedelijke mobiliteit, is nu synoniem met duurzame stedelijke mobiliteit. De compacte, 100% elektrische vierwieler is de perfecte keuze voor milieuvriendelijk én stijlvol vervoer voor twee personen in de stadsjungle en daarbuiten. De Fiat Topolino is vanaf september te bestellen, met prijzen vanaf € 9.890 inclusief BTW en andere wettelijke kosten.

Te rijden vanaf 16 jaar

De Fiat Topolino brengt de Italiaanse dolce vita naar de Nederlandse steden en dorpen. Deze elektrische vierwieler is bedoeld voor gebruik in stedelijk gebied en zorgt er met zijn charmante design voor dat elke rit plezierig is. Met de Topolino betreedt FIAT het segment van elektrische quadricycles als antwoord op de toenemende behoefte aan individuele, duurzame en betaalbare mobiliteit. Met een topsnelheid van 45 km/u is de Topolino te rijden door iedereen vanaf 16 jaar met een bromfietsrijbewijs (AM) of B-rijbewijs.

Efficiënt en emissievrij

De Fiat Topolino is net zo efficiënt als stijlvol en staat garant voor zeer gunstige gebruikskosten. Hij is voorzien van een 6 kW (8,2 pk) sterke elektromotor en een 5,5 kWh-batterij die goed is voor een actieradius tot 75 kilometer. Het opladen van de accu van 0-100% via een huishoudelijk stopcontact (2,3 kW) duurt circa 4 uur. De handige laadkabel is geïntegreerd in het zijpaneel aan de passagierszijde.

Topolino en Dolcevita

FIAT biedt eerst de Topolino aan, uitgevoerd met een panoramisch glazen dak en twee volwaardige portieren. In 2025 volgt de Topolino Dolcevita, met een oprolbaar canvasdak en portieren die zijn vervangen door touwen in marinestijl. De Fiat Topolino kost € 9.890 en de standaarduitrusting omvat onder meer led-koplampen en -achterlichten, een zonnescherm voor het glazen dak, een handmatig verstelbare bestuurdersstoel, vloermatten, opbergnetten, een telefoonhouder, een usb-aansluiting,  stijlvolle wieldoppen en de carrosseriekleur ‘Verde Vita’. De eerste Topolino’s zijn vanaf november in de showroom te bezichtigen of om proef te rijden.

Bron : Stellantis

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait