Polestar opent de grootste ruimte van Nederland voor een groeiend modelportfolio

Polestar heeft in Nederland een nieuwe mijlpaal bereikt met de opening van de Polestar Space in Zwolle. Deze nieuwe ruimte is één van de grootste locaties van Polestar in Europa en is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van het merk.

“De opening van onze nieuwste ruimte komt als beroepen, met de recente lancering van twee nieuwe luxe performance SUV’s, de Polestar 3 en Polestar 4”, zegt Willem Baudewijns, Managing Director van Polestar Nederland. “In Zwolle kunnen we niet alleen ons merk interesseren, maar ook de nieuwe line-up van momenteel drie elektrische performance-modellen ervaren. Deze nieuwe Polestar Space is ook een belangrijk onderdeel van onze strategie om het nationale retailnetwerk verder te ontwikkelen.”

De grootste Polestar Space van Nederland heeft een totaal oppervlak van bijna 900 m 2 en is net als de andere Nederlandse vestigingen tot op de millimeter ontworpen vanuit de minimalistische ontwerpfilosofie van Polestar. Net als bij de overige ruimtes kunnen geïnteresseerden ook in Zwolle een testdrive met de performance-modellen maken, zich uitgebreid laten voorlichten en begeleiden bij de keuze voor hun volgende elektrische auto. De nieuwe Polestar Space in Zwolle is bovendien de tweede locatie in Nederland waar Polestars overhandigd kunnen worden aan klanten die ervoor kiezen om hun nieuwe Polestar niet thuis of op kantoor af te laten leveren. In Zwolle is ook het hoogwaardige aanbod van Polestar Tweedehands modellen – het kwaliteitslabel voor jong gebruikte Polestars – te vinden.

De line-up van Polestar bestaat momenteel uit drie modellen, waarvan er twee recent zijn geïntroduceerd. De Polestar 2, de elektrische performance fastback, is met ruim 11.000 verkochte exemplaren niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. In de Polestar Space in Zwolle staan ​​ook de gloednieuwe Polestar 3 – de elektrische performance SUV -, en de Polestar 4 – de elektrische performance SUV coupé – te schitteren.

In 2025 arriveerde de Polestar 5 – de elektrische performance 4-deurs GT – gevolgd door de Polestar 6 – de elektrische performance roadster. Tijdens de openingsweek van de Polestar Space in Zwolle beleef je de conceptversies van deze twee toekomstige modellen hun nationale debuut, waarbij voor het eerst de volledige line-up van Polestar in Nederland te bezichtigen is.

Polestar Zwolle maakt deel uit van een landelijk dekkend netwerk van zes Polestar-vestigingen. De overige zijn gesitueerd op A-locaties in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Den Haag. In Beesd bevindt zich het Handover Center van Polestar, waar niet alleen auto’s worden afgeleverd aan klanten, maar waar ook testdrives gemaakt kunnen worden.

Meer informatie over de locaties van Polestar is te vinden op polestar.com .

Bron : Polestar Nederland

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait