Renault Master E-Tech Electric verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2025’

De Renault Master E-Tech electric is door een onafhankelijke jury van bedrijfswagenexperts uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2025’. De 100% elektrische bedrijfswagen is één van de leverbare varianten van de nieuwe Renault Master, die eerder werd uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2025’. De jaarlijkse ‘Bestelauto van het Jaar’-verkiezing is een initiatief van Automotive Management.

De ‘Bestelauto van het Jaar’ wordt verkozen door een vakjury bestaande uit directieleden van grote leasemaatschappijen, vertegenwoordigers van grote fleetowners en ervaren autojournalisten. De vakjury beoordeelde de Renault Master E-Tech electric onder meer op de vlakken TCO (Total Cost of Ownership), functionaliteit, comfort/rij-eigenschappen en duurzaamheid. Op al deze vlakken scoorde het model goed.

De Master E-Tech electric combineert gunstige TCO, functionaliteit en duurzaamheid voor ondernemers die verder willen. Renault bewijst hiermee dat rijbereik, laadvermogen en een gunstig energieverbruik in een bestelauto mogelijk is. Duurzaamheid gaat verder dan enkel een elektrische aandrijving. Het productieproces van de Master is zo ingericht dat de CO2-voetafdruk minimaal blijft.– Jasper Engel, jurylid Bestelauto van het Jaar

VEELZIJDIG, CAPABEL EN EMISSIEVRIJ

De nieuwe Renault Master E-Tech electric is ontwikkeld om nog grotere afstanden te kunnen afleggen, grotere ladingen te transporteren en kosten te besparen. Met een actieradius tot 460 kilometer (WLTP), een laadvermogen tot 1.625 kg en een maximaal trekgewicht van 2.500 kg zet hij de norm in zijn klasse. Voor het optimaliseren van het rijbereik van de nieuwe Master heeft Renault zich vooral geconcentreerd op twee zaken: de aerodynamische eigenschappen van het gestroomlijnde ‘Aerovan’-design en het multi-energieplatform dat verschillende aandrijflijnen kan huisvesten, evenals het innovatieve dynamisch remsysteem en batterijwarmtebeheersysteem.

MEERMAALS BEKROOND

De Renault Master is op 16 september tijdens de IAA Transportation in Hannover (Duitsland) al uitgeroepen tot International Van of the Year. De Master scoorde uitstekend op alle criteria van de prestigieuze verkiezing. De jury van IVOTY, een panel van experts uit 25 landen, was onder de indruk van het volledig nieuwe ontwerp en de hoge mate van innovatie en technologie in de nieuwe Master.

Bron : Renault Nederland

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait