Polestar introduceert Plug & Charge voor de Polestar 3

Polestar heeft Plug & Charge geïntroduceerd voor het topmodel van het SUV-portfolio, de Polestar 3. Met Plug & Charge is openbaar opladen via de Polestar Charge App eenvoudig dan ooit tevoren.

De auto kan met deze technologie de gebruiker automatisch authenticeren en rechtstreeks communiceren met compatibele openbare laadstations, waardoor meerdere standaardhandelingen bij het ontwerpen van een laadsessie niet langer nodig zijn. Plug & Charge is beschikbaar bij meer dan 9.500 High Power Laadlaadstations, waaronder die van Ionity en Mer.

Lutz Stiegler, CTO van Polestar: “Met Plug & Charge bieden we Polestar 3-rijders een premium service waarmee het opladen onderweg zo eenvoudig en probleemloos mogelijk wordt gemaakt. Deze uitgebreide technologie gaat echt een verschil maken in het dagelijks leven van onze klanten en wij zijn blij om de Polestar 3 te rusten. De andere modellen in onze line-up gaan snel volgen.”

Met Plug & Charge hoeven Polestar 3-rijders niet langer de juiste oplaadlocatie te selecteren en te bevestigen met welke individuele lader ze zijn verbonden. Ze hoeven ook niet meer zelf een betaling te starten om de laadsessie te verifiëren want deze verloopt automatisch via de Polestar Charge-app of de Polestar Charge-pas. Wanneer Plug & Charge wordt geactiveerd, communiceert de auto rechtstreeks met het laadstation en wordt de betaling automatisch verwerkt, waardoor meerdere stappen uit het traditionele proces niet meer nodig zijn.*

De innovatieve laadfunctie is te activeren via de laadinstellingen van de auto, waarbij deze vervolgens kan worden verbonden met de Polestar Charge-app of een app van een andere waardevolle. De Polestar Charge-app biedt toegang tot meer dan 800.000 openbare laadpunten in heel Europa en is verkrijgbaar met verschillende abonnementen met kortingstarieven bij duizenden openbare (snel)laadlocaties. Plug & Charge is dan ook niet alleen handig voor klanten, maar biedt ook financiële voordelen.

Plug & Charge is nu beschikbaar in de Polestar 3, en de andere Polestar-modellen krijgen de functie naar verwachting in 2025.

Ga voor meer informatie over Polestar Plug & Charge naar:  https://www.polestar.com/chargen/route-planning/#plug-and-charge

Bron : Polestar Nederland

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait