CWS Hygiene verduurzaamt haar wagenpark met twee nieuwe elektrische IVECO eDaily’s

CWS Nederland heeft met de toevoegingen van twee nieuwe IVECO eDaily’s een belangrijke stap gezet in de verduurzaming van haar wagenpark. Met de aflevering komt het totaal aantal voertuigen van CWS Nederland op twintig. De nieuwe aanwinsten zijn de eerste volledig elektrische 7,2-tons voertuigen binnen het wagenpark van CWS.

Harri Smit, Regional Managing Director van CWS Hygiene Nederland & Zweden, neemt de sleutels van deze innovatieve voertuigen uit handen in ontvangst van Jos Braakman, Commercieel Directeur bij BLOM-DSW.

De IVECO eDaily’s staan ​​bekend om hun robuustheid, betrouwbaarheid en veelzijdigheid, en leveren gelijke prestaties als hun conventionele dieselvariant. De voertuigen zijn uitgerust met een modulair batterijsysteem dat flexibel kan worden aangepast aan de behoeften van de klant. Ze beschikken over een Hi-Power-functie voor extra vermogen, en een One-Pedal Drive-modus om energie terug te winnen.

De elektrische IVECO’s worden door CWS ingezet voor een complete sanitaire dienstverlening op locatie, zoals het samenstellen en onderhouden van dispensers, het leveren van verbruiksartikelen, en het ophalen van gebruikte handdoekrollen en hygiëneboxen om deze te vervangen door frisgewassen exemplaren.

Met de uitbreiding van het wagenpark zet CWS een belangrijke stap in haar missie om duurzaamheid en milieuvriendelijkheid te veroorzaken in alle aspecten van haar bedrijfsvoering. De inzet van elektrische voertuigen draagt ​​niet alleen bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot, maar versterkt ook het imago van CWS als een milieubewuste en toekomstgerichte organisatie.

Bron Iveco Nederland

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait