Mitsubishi Motors Europa onthult Outlander PHEV op 1 oktober.

Mitsubishi Motors blijft met een hernieuwd productoffensief investeren in de Europese markt. Binnenkort onthult het merk de nieuwe Outlander PHEV, een D-segment SUV als nieuw vlaggenschip voor de Europese markt.

De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV is specifiek voor de Europese markt ontwikkeld en dat blijkt uit dynamiek en verfijning. Hij is gebaseerd op het I-Fu-Do-Do-concept, dat zich vanuit het Japans laat vertalen als authentiek en majestueus. De Outlander PHEV is een verdere doorontwikkeling van het door Mitsubishi gepioneerde PHEV-systeem. Daarmee is net als met een EV puur elektrisch te rijden. Een accupakket midden onder de auto voorziet twee krachtige elektromotoren van de benodigde stroom. Een verbrandingsmotor ondersteunt het geheel. De Outlander PHEV heeft vierwielaandrijving en valt op door een zelfverzekerd design en een hoge mate van veiligheid en comfort.

De nieuwe Outlander PHEV is met zijn uiterlijk, uitrusting en vooruitstrevende technologie klaar om het succes voort te zetten van zijn voorgangers, die de PHEV-techniek in het SUV-segment introduceerden. Sinds de introductie in 2013 zijn in Europa 200.000 exemplaren verkocht en heeft het model wereldwijd talrijke onderscheidingen gekregen.

De nieuwe Outlander PHEV debuteert tijdens een introductie-evenement in Madrid op 1 oktober 2024. Het evenement is ook via een livestream te volgen.

De productie van de nieuwe Mitsubishi Outlander gaat eind 2024 van start. Daarmee maakt het model deel uit van de vernieuwde line-up van het merk, waartoe ook de nieuwe ASX en de nieuwe COLT behoren.

Bron : Mitsubishi motors Europa

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait