Eerste Opel Classic Dag op 29 september

Prachtige collectie Opel-modellen op terrein van Nefkens Opel in Amersfoort

  • Unieke verzameling van klassieke Opel-modellen
  • Geweldig evenement om met het hele gezin van te genieten
  • Deelname is volledig gratis, evenals het bezoek

Op het terrein van Nefkens Opel in Amersfoort vindt op zondag 29 september de allereerste Opel Classic Dag plaats. Er worden tal van klassieke Opel-modellen verwacht waarvan iedereen – van jong tot oud – gratis kan genieten. Mensen met een unieke Opel kunnen zich kosteloos aanmelden voor het evenement.

Opel GT

Iedereen is welkom

Achter de Opel Classic Dag staan organisatoren Chris Hommel en André Brontsema. Laatstgenoemde heeft zelfs een eigen Opel-museum en werkte jarenlang binnen de Nederlandse Opel-organisatie. Chris en André delen een grote passie en liefde voor klassieke en unieke Opels. “Jaren geleden spraken Chris en ik met elkaar af om een keer een evenement te organiseren voor liefhebbers van klassieke en interessante Opel-modellen. Op 29 september is het dan zover”, aldus een trotse Brontsema.

Gratis aanmelden

Hommel: “Iedereen met een Opel young- en/of oldtimer is van harte welkom met zijn of haar Opel in Amersfoort. De eerste aanmeldingen zijn al binnen en gezien de te verwachten opkomst is aanmelden dan ook verplicht, om zeker te zijn van een plek. Dat kan via aanmelden@opelclassicdag.nl. Deelname is helemaal gratis.”

Prijzen

“We hebben oud-Opel Nederland-prominenten gevraagd om deze dag de auto’s te jureren”, zegt Brontsema. “Er zijn dus prijzen te winnen voor de deelnemers. Opel Power Nederland, Opel Kadett C Club Nederland, Opel Manta Club Nederland, Opel GT Club Nederland en de Historische Opel Club Nederland zijn ook van de partij.”

Bezoekersinformatie Opel Classic Dag

Adres:

Amsterdamseweg 151

3812 RR Amersfoort

Datum: 29 september 2024

Tijd: 11:00 tot 16:00 uur

bron : Stellantis Nederland

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait