Hoe is het met… Don Leo!

Het inmiddels alweer bijna anderhalf jaar geleden dat Jantine een dagje mee ging met Leo. Hij werkte toen bij van Walraven. Dus het werd wel eens weer tijd voor contact. Ze stuurde hem een appje, vroeg hoe het ging en vertelde gelijk het voorstel. Leo reageerde gelijk enthousiast en zei: “Dat gaan we doen!“ Ze plande een afspraak na zijn vakantie in. En zo hadden Leo en Jantine telefonisch contact.

Ander half jaar geleden waren we op pad, snappen mensen inmiddels het begrip Mini Trucker?
Leo lacht en vertelt:” Alleen maar positieve reacties laten we daar even mee beginnen! Op de zaak ook alleen maar positief, het stuk was (en is nog steeds, want ik heb hem opgeslagen op de computer) makkelijk weg te lezen. Niet te ‘zwaar’, gewoon lekker spontaan, ach je snapt wel wat ik bedoel. Het stukje was ook naar klanten door gestuurd en die zeiden ook “Dit is Leo zoals Leo ook is!. En positieve dingen zijn altijd goed dat weet je!”

Het begrip Mini Truckers komt wel steeds meer los. Mensen zeiden ‘vroeger’ weleens van een te heet gewassen wanne-be vrachtwagen. Maar ze snappen het nu wel iets beter. Ze snappen het wel meer als je ze het uitlegt waarom je dan zo onwijs trots bent op jouw wagen. Als je nu naar een tunning bedrijf gaat en zegt dat je graag een bedrijfswagen wilt bekleden, dan snappen ze het wel beter. En word je niet meer zo gemakkelijk aan de kant gezet! Ik denk wel dat jou stuk van toen ook weer een paar deuren op een bekende kier heeft gezet.  

Mooi om te horen! Zijn er mensen die je nog steeds of zelfs meer herkennen?
Nou, ik moet je vertellen dat ik het soms wel eens mis haha, dan krijg ik een appje binnen: ”Ik zag je rijden! En dan denk ik euh…. Oh chips gemist! Maar gelukkig zie ik het ook vaak wel, dus dan is het wel leuk als je even kan knipperen met elkaar. En soms word ik wel eens getaggt in een filmpje op Tiktok en dat is natuurlijk helemaal tof. Weet je wat bijzonder leuk was? Ik ga met mijn vrouw uiteten, wij zitten chill, komen mensen naar ons toe en vragen of ik Don Leo van Tik tok ben? Toen ik dat bevestigde, wilde ze graag met mij op de foto. Ja noem het gek, maar ik vond het super leuk!”

Het werk ligt eigenlijk nooit stil… of toch wel?
“Nou, dat zal ik je vertellen, en ik ga het ook gewoon toegeven als een echte man! De vrouw heeft gewoon gelijk gehad! Ik ben altijd van het werken geweest, ziek zijn daar doen we niet aan. Als je mij wilde laten rusten, dan moest je mij het liefst helemaal plat spuiten. Maar die gedachtegang is nu anders geworden. Onlangs zijn er een paar mensen in de hele close vrienden/familiekring overleden. Dan ga je toch wel nadenken. Sommigen waren niet zo oud en dat heeft mij toch wel wakker geschud. Mijn vrouw zei al vaker dat ik eens een dagje vrij moest nemen. En dan hoef je echt niet elke maand te gaan shoppen ofzo, maar samen een bakkie koffie drinken. Of gewoon samen wakker worden in bed. En zo heb ik dit jaar voor het eerst tijdens de vakantie de werktelefoon aan de kant gelegd. Het werk gaf er ook toestemming voor, geniet van jouw vakantie. Nou, dat ga ik wel vaker proberen te doen. Het beviel mij eigenlijk wel goed, haha”.

Oké laatste vraag .. toekomstplannen? Voor altijd blijven rijden óf toch…
Jantine, zoals je weet is rijden voor mij altijd al ontspanning geweest en het zal ook altijd zo blijven. Het is zalig om te doen! Rijden zit nu eenmaal in mijn bloed. En zoals ik het nu bekijk, zal ik altijd blijven rijden (zolang het kan). En de balie natuurlijk op zijn tijd, zoals bijvoorbeeld met de bouwvak en de vakantie. Het is dan wat rustiger. Maar als ik kan rijden gaat dat wél voor, haha. Maar als het rijden écht niet meer gaat en ik zal moeten stoppen. Tja, dan denk ik dat ik toch wel voor een B&B ga. Dat heeft toch nog steeds wel iets. Maar dan wel in het buitenland, niet in Nederland. En dat hoef ik je niet uit te leggen toch?

Leo, dankjewel voor je gezellig gesprek! Het was leuk je weer eens gesproken te hebben. We gaan elkaar zeker zien tijden het Mega Trucks Festival op 7 en 8 december in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait