Het tiende jaar Hobbyfotogravejantine

We kennen allemaal wel de uitspraak, had je dit verwacht toen je begon ?
Dan antwoord ik echt heel cliché nee dat had ik niet!  Alweer tien jaar verder en kijk eens wat er allemaal is gebeurd. En ja ik heb aardig wat tegenslagen in deze sector moeten verwerken. Ik heb helaas op meerdere manieren de negatieve kant van de Automotive gezien.. Kanten waar ik wel van had gehoord, maar nooit had gedacht dat het mij zou overkomen.  Je weet wel die kanten dat ik serieus overwogen heb om met het gehele fotografie te stoppen in de Automotive.  Ja helaas de zwartste kant gezien. Het is niet grappig te noemen als je continu over je schouders moet kijken.. Elke stap die je zet. Elke afspraak die je maakt.. nee dat was echt een mindere kant..

Uiterlijk gevoelig

Toen ik tien jaar geleden begon, dacht ik nog jo ik zie het wel.. maar als je dingen gaan lukken krijg je daar een enorm positief gevoel van!
Wat ik al wel snel merkte is dat als je niet aan bepaalde eisen voldoet dan kom je eigenlijk nergens.  En dan heb ik het echt over het uiterlijk. En ja dat is vaak dealer en met regelmaat ook merkgebonden.. Hoe duurder het merk, hoe hoger vertegenwoordigers denken dat hun mogen beslissen aan wie ze iets verkopen / mee geven voor een rit o.i.d.
En dan hoef je niet te zeggen van oké dan plan ik een proefrit in via de website, want ook dat heb ik eens gedaan.. nou dan krijg je een uur voor een proefrit
De vertegenwoordiger staat dan provocerend  voor je , en haalt zijn neus op ,gaat vervolgens met je rijbewijs naar een kamertje ergens achter dat je niet weet wat er mee gaat gebeuren en dan krijg je je rijbewijs uiteindelijk weer terug..
Dan loop je samen naar de auto , om vervolgens te zeggen, je heb nog een half uur van het uur waar je voor aangemeld bent..
Ik heb een goede vriendin ook eens laten inschrijven voor een proefrit ( zij voldoet iets meer aan het beeld waar de vertegenwoordigers aan denken over vrouwen )  en ja hoor.. zij mocht de tijd nemen.. en ze ( vertegenwoordigers)  holde nog net niet als een jonge puppy achter haar aan .. 

Doorgaan en laat je passie vooral spreken

Ookal deed dat  mij behoorlijk pijn, ik heb altijd mijn passie en vrolijkheid laten spreken voor de fotografie en mijn manier van schrijven. Het is dan wel een hobby maar toch een beetje bereik zou leuk zijn . Laten we wel eerlijk blijven.
Doordat ik altijd trouw ben geweest aan mijn gevoel, kregen de hogere  heren ( diverse directie EN bekende Nederlanders )  in de Automotive kortsluiting , want wie zou er nou bij mij op de website kijken.. ze heeft niet een tof uiterlijk, ze is Dyslect maakt schrijf fouten..  Mensen nemen het toch niet serieus ?? Nou dat werden er wel steeds meer.. Ik heb altijd gezegd, het is een hobby en het zal een hobby blijven.. Dan kan ik ten alle tijden ook trouw blijven aan mijn eigen mening. Ik ga niet liegen om een connectie te pleasen snap je wat ik bedoel ? Het is mijn mening .. mijn hobby , en als het niet iets is , dan zeg ik dat ook.

Elektrisch of toch benzine

Ook al zullen vele het ontkennen.. Maar er is de afgelopen jaren heel veel veranderd in de autowereld. We hebben allemaal in een diesel gereden

En zijn we heel stilletjes meer  Benzine gaan rijden. Daar kwam de Hybride aan ( waar ik nog steeds van mening ben dat Toyota daar in voorop liep ) En heel rustig zijn we toch aan het overgaan. Nederland is een moeilijk land om zaken te veranderen. Als je er niet voor open staat ga je toch wel een moeilijke tijd in kwa vervoer. En als je het wel wil doen, dan ga je het liever niet vertellen want och die beste stuurlui staan alweer aan wal!


Zelf ben ik ook gestart in een diesel voertuig, en ja 1 op 19 en soms 1 op 20 .. het was een fantastisch voertuig! Helaas ging het fout in de onderhoud ,en moest de auto er uit.. Er moest een andere auto komen en toch wel snel.. daar kwam de niet verwachte Benzine versie.. en uiteindelijk zal ik ook wel overgaan naar een elektrisch model. De ontwikkelingen gaan zo snel! Ik vind het super leuk om alles een beetje te volgen.. En dan meer dan alleen de persberichten die soms te lang en te onduidelijk zijn..  Je zal ten alle tijden de beste stuurlui aan wal hebben.. Die lezen vaak alleen de koppen van een persbericht maar de tekst verder.. tja ..  zijn ook soms de discussies dat je de mannen ziet, het is maar een vrouw , wat weet zij nou. Dat is wel jammer . Maar ja ook dat is de huidige tijd.

Alles bereikt ?

Na jaren investeren , hopen en bijna opgeven, toch voor elkaar krijgen , een kijkje bij diverse eenheden van Defensie , politie transport ja dan ben ik echt wel trots en dankbaar! Heb nog heel veel zaken wat ik graag zou willen, maar alles op zijn tijd ! Niet alles tegelijk , want dan gaat het op werken lijken..

De afgelopen jaren heb ik voor de website veel mogen  maken, bedrijven  mogen adviseren over voertuigen, want zeggen ze :” Ze doen wel aardig tegen mij, maar ja ik heb die zak met geld.. hoe doen ze naar jou? “ Dit telt ook voor mensen die opzoek zijn naar andere voertuigen.. ik vertel die mensen dan altijd mijn eerlijke ervaring. En ja dat heeft wel eens toe geconstateerd dat mensen zowel privé als zakelijk  toch van autodealer veranderen.  

Op naar nog hopelijk vele vele jaren !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait