Een nieuwe line-up voor DS Automobiles: PALLAS en ÉTOILE

DS Automobiles introduceert in de loop van 2024 een nieuwe line-up voor alle modellen. Per model komen twee uitrustingsniveaus: PALLAS en ÉTOILE. Dit vereenvoudigt het aankooptraject en geeft klanten een nog betere ervaring. Bovendien benadrukken de versies PALLAS en ÉTOILE nog meer de belangrijkste kenmerken per model.

Aan de kenmerken van DS Automobiles verandert niets. Ook bij de uitvoeringen PALLAS en ÉTOILE staat uitzonderlijk vakmanschap, state-of-the-art-technologie, duurzaamheid en ongeëvenaarde kwaliteit centraal. De twee expressieve versies voldoen zelfs meer dan ooit aan de hoge verwachtingen van klanten. Daarnaast zijn PALLAS en ÉTOILE historisch verantwoorde aanduidingen.

PALLAS
De naam PALLAS is geïnspireerd door de ‘Palace’-onderscheiding, die wordt toegekend aan de meest luxueuze vijfsterrenhotels. De naam is bovendien een historische uitvoering van de DS van weleer; in 1964 werd de term geïntroduceerd voor de originele DS. Zestig jaar later keert deze krachtige naam terug met hetzelfde doel: het weerspiegelen van Franse expertise.

De Pallas van 1964 was ‘bedoeld om aan de aspiraties van de meest veeleisende klanten te voldoen’. De uitvoering kenmerkte zich door zijn enorme aandacht voor detail. Nog altijd is de Pallas-uitvoering van de DS een toonbeeld van Frans vakmanschap. De nieuwe PALLAS-uitvoering voor alle modellen van DS Automobiles behoudt zijn oorspronkelijke ambitie, maar voegt er een uitgebreide uitrusting aan toe, die perfect is afgestemd op elk segment van de huidige modellen van DS.

ÉTOILE
De ÉTOILE is de nieuwe topuitvoering van alle modellen van DS. Net als PALLAS is ook ÉTOILE een zeer Parijse naam. Het is hét symbool van de Place Charles-de-Gaulle, voorheen bekend als de Place de l’Étoile. In het midden van dat plein staat de Arc de Triomphe, aan de kop van de Avenue des Champs-Élysées. De kasseien van het plein vormen van bovenaf gezien een ster. Het plein verbindt de kenmerkendste Parijse lanen en samen vormen ze een ster, volgens het ontwerp onder toezicht van Baron Haussmann. ÉTOILE staat ook voor de ultieme status die sinds de 19e eeuw aan dansers van het ballet van de Opéra National de Paris wordt toegekend. In de ÉTOILE-uitvoering voeren kunst, architecturale creativiteit en vakmanschap de boventoon. Elk interieur is afgewerkt met hoogwaardig Alcantara® of nappaleder.

Unieke badge
Elk uitrustingsniveau krijgt zijn eigen speciale badge, waarvan de patronen zijn geïnspireerd op de beeldende kunst. De PALLAS-badge combineert op subtiele wijze de deur van een groot Parijs paleis met een boogvorm die doet denken aan de historische as van Parijs (Arc de Triomphe du Carrousel, de Obelisk van Place de la Concorde, Arc de Triomphe en Grand’ Arche de la Défense). De badge van topuitvoering ÉTOILE doet denken aan een brede lichtbundel gevormd door de twaalf lanen die samenkomen in de richting van Place Charles-de-Gaulle, die tot 1970 Place de l’Étoile werd genoemd.

De DS 4 profiteert als eerste model binnen de uitgebreide line-up van DS Automobiles van de nieuwe uitvoeringen PALLAS en ÉTOILE. In april volgt meer informatie.

Bron : DS Automobiles , stellantis,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait