Concept EV3

Een compacte elektrische SUV, onthuld tijdens EV Day in Korea.

De Concept EV3 is ontstaan vanuit de visie op een elektrische compacte crossover die functionaliteit moeiteloos combineert met puur rijplezier. Het design is geïnspireerd op de ‘Joy for Reason’-pijler van de ontwerpfilosofie.

Het design van de Concept EV3 heeft een unieke vorm, gecreëerd door een naar voren geplaatste voorruit en een aflopende daklijn. De combinatie van de contrasterende stijlen rondom de voorruit en de losgekoppelde C-stijl geven het dak een zwevend en aerodynamisch effect.

Het 29-inch panoramadisplay bevat alle informatie die je nodig hebt tijdens het rijden. 
De subtiele sfeerverlichting benadrukt de vormen van het dashboard en geven rust in het interieur. Dit zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens elk moment van je reis.

De robuuste vormen van de wielkasten met de hoekige designelementen geven de Concept EV3 een gedurft en krachtig uiterlijk.De manier waarop designtegenstellingen in het interieur worden gebruikt zorgen voor een rustig geheel. Tegelijkertijd geeft het ruimte voor een actieve levensstijl.  Het interieur van de Concept EV3 is geïnspireerd door het element ‘Air’. Er is gebruik gemaakt van lichte, transparante en duurzame materialen. Dit geeft rust in het design en een ruimtelijk gevoel. 

Bron : Kia Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait